Dagridläger Variant 1

Hej!

Välkommen till Torns Ryttarförening.

Kul att du vill vara med och rida hos oss!

Vi erbjuder dagridläger under sommaren.

Under terminstid har vi även knatteridning och ridskola.

Vi är en förening och du måste vara medlem för att kunna delta i våra aktiviteter för bla försäkringsskydd.

Medlemsavgfit: 350 kr/person resp. 850 kr/familj.

OBS! Tänk på att det är ditt ansvar att se till att du har det försäkringsskydd för olycksfall som du önskar för ditt barn, och de som hjälper honom/henne i stallet.

Dagridläger genomförs under sommarlovet med 1 vecka för nybörjare och 3 veckor för ryttare med tidigare ridvana. Barnen behöver ha mognad och kunskap att klara sig själva under dagen tillsammans med ledare. Nybörjarlägret är 4 dagar (mån-tors) och de övriga är 5 dagar (mån-fre). Dagarna består av hästpyssel, minst två ridpass, teorilektion och lekar. Lunch och fika ingår. Hjälm och väst finns att låna.

Deltagare i nybörjarlägren har förtur till plats under höstterminen i den ordinarie ridskolan!

V. 25: nybörjare

V. 26, 27 och 28: Elever med tidigare ridvana (elever som ridit minst en termin i ridskolan räknas också som elever med tidigare ridvana).

Obs: Det är större chans att få plats om eleven har möjlighet att delta samtliga veckor!

Samtliga ridläger kostar 4000 kr.

Vi ordnar varje sommar dagridläger. På ett dagridläger kommer du till ridskolan på dagarna men sover hemma på nätterna. Lägret leds av ridskolans ordinarie instruktörer samt två ungdomsledare. Varje läger har max 8 deltagare, och vi har läger för både nybörjare och mera vana ryttare. Vid anmälan gäller ”först till kvarn” med reservation för att grupperna ska passa ihop ridnivåmässigt samt med viss hänsyn till elevernas vikt och längd.

På lektionerna blandar vi till exempel dressyr, hoppning, uteritter, voltige och köra häst och vagn. Vi utformar varje läger efter elevernas ridkunskaper och önskemål. Teorilektionerna följer dagens tema och hålls även dessa av den ordinarie instruktören.

…………………….
EXEMPEL PÅ HUR UPPLÄGGET KAN SE UT:

09.00-09.30 Intag från hage, rykt och sadling
09.30-10.15 RIDLEKTION
10.15-11.00 Avsadling, stall- och hästvård m.m.
11.00-12.00 TEORILEKTION
12.00-12.30 Lunch
12.30-13.30 ROLIG AKTIVITET
13.30-14.00 Sadling och tränsning
14.00-14.45 RIDLEKTION
14.45-15.45 Avsadling, utsläpp i hage och därefter fika
…………………….

Följ instruktionerna nedan och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Genom att anmäla ert barn till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Dagridläger *
Ridvana *
Uppskatta vilken ridvana du har

Fyll i vilka veckor som du kan delta. Tänk på att ju fler veckor du kan delta, desto större chans är det att du får en plats!
Kryssa i:
vecka 25 Nybörjare 4 dgr