Dagridläger Variant 1

Hej!

Välkommen till Torns Ryttarförening.

Kul att du vill vara med och rida hos oss!

Vi erbjuder dagridläger under sommaren.

Under terminstid har vi även knatteridning och ridskola.

Vi är en förening och du måste vara medlem för att kunna delta i våra aktiviteter för bla försäkringsskydd.

Medlemsavgfit: 300 kr/person resp. 750 kr/familj.

OBS! Tänk på att det är ditt ansvar att se till att du har det försäkringsskydd för olycksfall som du önskar för ditt barn, och de som hjälper honom/henne i stallet.

Dagridläger genomförs under sommarlovet med 1 vecka för nybörjare och 3 veckor för ryttare med tidigare ridvana. Barnen behöver ha mognad och kunskap att klara sig själva under dagen tillsammans med ledare. Nybörjarlägret är 4 dagar (mån-tors) och de övriga är 5 dagar (mån-fre). Dagarna består av hästpyssel, två ridpass, teorilektion och lekar. Lunch och fika ingår. Hjälm och väst finns att låna.

V. 25: nybörjare

V. 26, 27 och 28: Elever med tidigare ridvana. Obs: Det är större chans att få plats om eleven har möjlighet att delta samtliga veckor!

Samtliga ridläger kostar 3600 kr.

Följ instruktionerna nedan och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Genom att anmäla ert barn till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PUL (personuppgiftslagen).

Dagridläger *
Ridvana *
Uppskatta vilken ridvana du har

Fyll i vilka veckor som du kan delta. Tänk på att ju fler veckor du kan delta, desto större chans är det att du får en plats!
Kryssa i:
vecka 25 Nybörjare 4 dgr