BG-Bucklan 2023

BG-Bucklan 2023

När: 2-3 december 2023

Var: Enskedehallen (karta)

Brommagymnasterna bjuder in er till en rolig tävlingshelg i Enskedehallen. BG-bucklan är för både för dem som kanske tävlat någon gång tidigare och för dem som vill prova att tävla på lite svårare övningar eftersom vi kör till semilandning (från Sexan och uppåt) i Enskedes gropar.

Beroende på nivå på truppen har vi fem tävlingsklasser: Åttan, Sjuan, Sexan, Femman, och Fyran. En Sexan-pool kommer vara en pojkklass. Åttan, Sjuan och Sexan använder sig av Bedömningsreglemente nivå 6-9 version 2.0 med justeringen att man i Sexan även får tillgodoräkna sig svårare volter än de i svårighetstabellen. Femman och Fyran grundar sig på Nationellt Bedömningsreglemente Trupp version 3.0.

Även om vi inte sätter begränsning på truppstorlek är riktmärket maximalt 20 gymnaster per varv.

I de pooler där det finns gymnaster födda 2014 och yngre kommer samtliga deltagare få ett diplom efter poolen. I pooler med gymnaster födda 2013 och äldre är tävlingen en grentävling med medaljer till de tre bästa lagen i varje gren samt en buckla till det lag med högst totalpoäng i varje pool. Vi kommer efter bästa förmåga dela poolerna åldersmässigt. För samtliga pooler skickas resultatet till ledarna efter tävlingens slut.

Sista anmälningsdag är 3 november 2023. Anmälan är bindande.

Anmälningsavgiften är 600 kr/lag och gren. När ni anmält ert lag kommer Brommagymnasterna att skicka ut en faktura med anmälningsavgiften.

Antal personer i laget

Varje lag får vara max 20 gymnaster per varv.

Domare

Varje anmält lag (oavsett antal grenar som man deltar i) måste anmäla en utbildad domare. Brommagymnasterna betalar ett arvode på 400 kr till domare utbildade på steg 2-4 (regionsdomare och förbundsdomare) per tävlingspass, och 200 kr till domare utbildade på steg 1 (fd föreningsdomare). Lag som inte anmäler någon utbildad domare måste erlägga en domaravgift på 2000 kr.

Upplysningar

För frågor eller mer information, maila till bgbucklan@brommagymnasterna.se

Förening *
Lagnamn  *
Totalt antal gymnaster  *
Ni får vara MAX 20 gymnaster i laget per varv.
Vilken klass ska ni vara med på? *
Fyran
Femman
Sexan
Sjuan
Åttan
Vilka grenar ställer ni upp i? *
Alla grenar
Tumbling
Trampett
Fristående
Antal träningstimmar  *
Gruppens totala träningstimmar per vecka
Gymnaster födda  *
Vilket år är gymnasterna i gruppen födda?
Namn på ansvarig tränare *
Telefonnummer till ansvarig tränare *
Namn på domare *
Mail till domare *