Anmälan till sommarlovsjudo

Välkommen till Judo Club Sundsvall,

Vill du delta på Judo Club Sundsvalls sommarläger för nybörjare 6-15 år så ber vi dig fylla i nedanstående formulär.

Under kommentarer önskar vi att du skriver "sommarlov"

Tack för din anmälan!

Vänliga hälsningar.
Judo Club Sundsvall

Genom att anmäla dig/ditt barn till Judo Club Sundsvall godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Du godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på judosundsvall.com , Instagram samt på www.facebook.com/judosundsvall

Om du inte vill att vi publicerar dina uppgifter kan du skicka ett mejl till info@judosundsvall.com

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna