Domarutbildning steg 1 VT 2019

Den 26 januari bjuder vi in dig till en 1-dags utbildning med fokus på en enkel teoretisk genomgång av de viktigaste delarna i bedömningsreglementet och tävlingspärmen. Målet är att du som deltagare ska få en ökad förståelse av bedömning och vilka regler som styr våra tävlingar, samt att du efter denna kurs kan gå vidare till steg 2 i utbildningsstegen. 


Alla lag som tävlar i regionen behöver ha med sig domare till tävlingar. Av den anledningen ordnar vi nu en domarkurs steg 1. Alla lag som planerar att tävla behöver ha minst en person kopplad till gruppen som har gått kursen. 

Det finns inga förkunskapskrav på kursen utan den riktar sig till tränare, föräldrar, gymnaster och andra intresserade som vill få en insikt i hur bedömningen går till och vilka regler det är som styr tävlingarna. T.ex. var man kan hitta information om avdrag, övningskrav och övriga styrdokument som styr våra tävlingar. 


Efter genomförd steg 1 utbildning behöver du går vidare till steg 2 för att kunna döma på regionstävlingar. 


  

Plats: Blackebergs Gymnasium  

Datum: 26 januari 2019 

Tid: ca 8.30-19.00

Åldersgräns: från det år du fyller 16 årFör att vi ska kunna genomföra kursen behöver vi minst ha 12 st deltagare. Vi återkommer efter sista anmälningsdag del de som anmält sig om det är möjligt att genomföra kursen. 


SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 16 DECEMBER 


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter
PersonNr * -  
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
E-post 1 *  
Kommentarer  

Formuläret är producerat av SportAdmin - För oss som älskar sport