Medlemsansökan till Norröner

Hej!

Välkommen och tack för att du ansöker om medlemskap i Norröner!

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt så kommer vi behandla din ansökan snarast. För att bli medlem i Norröner är det viktigt att du i "övrigt" anger Norröner för att beskriva vilken verksamhet du avser att medverka i.

Formuläret är individuellt vilket medför att en familj registrerar varje medlem enskilt.

Som medlem i Norröner erbjuds du reducerade priser på arrangemang och spelträffar. Du har också rätt till reducerade priser på KFUMs och Äventyrsgolfens aktiviteter i Folkparken.

För att deltaga i vår rollspel eller brädspelsaktiviteter behöver du göra en separat ansökan för detta. Mer information om detta kommer att publiceras på våra sociala medier inom kort. För frågor, kontakta styrelsen på info@norroner.se.

AVGIFTER

Medlemskap i Norröner = 100kr

Medlemskap för familj = 200kr

*) Familj kräver att man har samma bostadsadress

Medlem i föreningen blir den som ansökt om medlemskap och erlagt fastställd medlemsavgift till föreningen.

Välkommen!

KFUM Norrköping Norröner

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på föreningens webbsidor.
PuL *
Godkännande
Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (http://www.datainspektionen.se/lagar-och-regler/personuppgiftslagen/).
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna