Anmälan VT 2024 Tennisskolan 7-9 år. (Orangetennis)

Tennisskola 7-9 år. (Orangetennis)

I tennisskolan kan man delta oavsett om man är helt nybörjare eller har spelat minitennis tidigare hos oss.

Vi delar in grupperna efter nivå och har ett stort fokus på grunderna i spelet, många bollträffar, regler, rörelse, glädje och hitta likasinnade tenniskompisar genom träningen.

Tennisskolan är vår breddverksamhet, där vi hoppas att ni får ett brinnande intresse för tennis. Från tennisskolan finns sedan möjlighet att gå vidare till ungdomstennis eller till matchskola/matchgrupp.

En typisk träning i tennisskolan består av inledande uppvärmning och sedan olika spelövningar där vi jobbar med att utveckla grunderna/tekniken och skapa en trygghet och kontroll i slagen. Vi jobbar även mycket med spelarnas koordination och rörelseschema.

Utrustning: Rack, (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.

25 tums rack är passande i denna kategori.

Vi startar vårterminen 2024 måndagen den 8 Januari (vecka 2) och terminen pågår fram till lördagen den 18 Maj (vecka 20).

Uppehåll vecka 8,13.  Samt den 1/4, 1/5, 9/5.

Vi tar igen måndagen, onsdagen samt torsdagen vecka 21.

Totalt 17 träningsveckor.

Betalning

Betallänk kommer att skickas ut och ska betalas innan terminernas start. Anmälan är bindande.

Medlemskap i YTK krävs för deltagande i Tennisskola och det löser du här https://ytk.sportadmin.se/sida/?ID=369033

Med bästa hälsningar,

Ystad Tennisklubb

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubbs kurser godkänner ni att YTK hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till ytk@ytk.se

Anmälan Tennisskola 7-9 år. (orangetennis)
Du kan anmäla dig till 1 h/v eller 2 h/v. Välkommen med din anmälan.
Antal h/vecka *
Ange antalet timmar per vecka som du vill träna.
1 h/v, 1750kr
2 h/v 2900kr
Spelnivå *
Ange hur mycket du har spelat/spelar.
Speltider *
Ange de speltider som ni kan och önskar (justering av tider kommer ske utifrån anmälningar)
Desto fler tider du kryssar i desto större chans för oss att sätta in dig i rätt grupp.
Vi garanterar inte att ni får önskad tid.
Måndag 13.00-18:30
Tisdag 14.00-18.00
Onsdag 13.00-15.00
Torsdag 13.00-15.00