Utomhusträning på Limhamn 2021

Vi har träning för både barn och vuxna hela sommaren på Limhamn Tenniscenter!

Nedan följer information för barn (första stycket) och vuxna (andra stycket). Barn och vuxna anmäler via samma formulär. Formuläret hittar du längst ner på sidan.

BARN & UNGDOM:

Hela sommaren anordnar vi utomhusträning på grusbanorna på Limhamn Tenniscenter. Träningen leds av Fair Plays välutbildade instruktörer och passar både dig som är nybörjare och dig som vill utveckla ditt tennisspel ytterligare. Träningen riktar sig till dig som är mellan 4-19 år. Anmäl dig gärna till flera

Träningsavgift:

820:- för första veckan. Anmäler man sig sedan till fler veckor kostar det därefter endast 660:-/vecka.

Anmälan sker på formuläret nedan.

VUXEN:

Hela sommaren anordnar vi utomhusträning på grusbanorna på Limhamn Tenniscenter. Träningen leds av Fair Plays välutbildade instruktörer och passar både dig som är nybörjare och dig som vill utveckla ditt tennisspel ytterligare. Anmäl dig gärna till flera veckor! I mån av plats går det bra med anmälan under hela sommaren. Man tränar en timme per dag, måndag-fredag, i en vecka, samma tid varje dag. Träningen sker på kvällstid (17.00-20.00).

Träningsavgift:

925:- för första veckan. Anmäler man sig sedan till fler veckor kostar det därefter endast 775:-/vecka.

Anmälan sker på formuläret nedan.

Allmän info:

Gruppindelning och träningstider publiceras på www.fairplaytk.se från 11 juni, och sedan veckovis för nästkommande vecka hela sommaren.

Deltagande kräver medlemskap.

Medlemsavgift junior (upp till 18 år): 2020/21: 300:-, Medlemsavgift Senior 2020/21: 450:-

Anmäl senast 4 juni på formuläret nedan.

I mån av plats går det bra att anmäla sig under hela sommaren.

Vid frågor kontakta:

Toto Johansson, sommartennis@fairplaytk.se, eller via telefon 0733-182130.

Se hur vi hanterar dina personuppgifter via vår integritetspolicy på www.fairplaytk.se,

tränarhandboken eller på anslagstavlan på  System Verification Fair Play Stadion.

Målsmans Personnummer
(Fylls i av förälder vid anmälan av barn under 18 år).
Anmälan gäller... *
Medlemskap *
Det underlättar mycket  för oss att veta om du är medlem eller om du har varit medlem hos oss tidigare.
Spelkompis
Ange om du har en kompis som du gärna vill spela med.
Jag önskar spela följande veckor
(kryssa i de veckor du vill spela)
OBS! Om du måste avboka en vecka i efterhand måste detta ske senast tisdag i föregående vecka. Från och med onsdag är anmälan bindande och avgift kommer faktureras. Du skall avboka direkt till ansvarig tränare på sommartennis@fairplaytk.se.

Vecka 24 (14-18/6) OBS! DENNA VECKAN ÄR DET FULLT FÖR VUXNA, några platser kvar för barn.
Vecka 25, (21-24/6) 20 % rabatt
Vecka 26 (28/6- 2/7) OBS: DENNA VECKAN ÄR DET FULLT FÖR VUXNA, några platser kvar för barn.
Vecka 27 (5-9/7)
Vecka 28 (12-16/7)
Vecka 29 (19-23/7)
Vecka 30 (26-30/7)
Vecka 31 (2-6/8)
Vecka 32 (9-13/8)
Jag har spelat...
Ange antal terminer. Om du är nybörjare ange 0.
Övriga önskemål
PersonNr * -