Anmälan till Gantofta IBK

Hej!

Vad kul att ni vill börja spela innebandy för Gantofta IBK!

Vi behöver lite uppgifter på spelaren/blivande medlemmen och vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. De första fyra frågorna handlar om samtycke till behandling av ditt barns personuppgifter och beskrivs tydligare nedan.

Välkommen till Gantofta IBK!

Samtycke till behandling av ditt barns personuppgifter

Personuppgiftsansvarig är Gantofta IBK, 802464–0628
Samtycket är giltigt så länge ditt barn är medlem i föreningen om du inte återkallar/ändrar ditt samtycke.
Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att vi får behandla ditt barns personuppgifter. Återkallande av samtycke sker genom ifyllnad av "Återkallande av samtycke" som återfinns på www.rf.se alternativt genom att kontakta kansli@gantoftaibk.se
Tänk på att ett återkallande av ditt samtycke inte påverkar lagligheten av publicerade bilder/filmer innan samtycket återkallades.

Varför behövs samtycke?

Vi behöver ditt samtycke för att kunna publicera bilder och filmer av ditt barn i föreningens olika kanaler. Samtycket ger tränarna och redaktören som publicerar bilder och filmer tydlig information om vem som får vara med på bild och inte.

Syftet med fotografier och videofilmer på webben

Vi vill använda bilder och kortare filmer för att på ett bra sätt visa vår verksamhet.

Vad menar vi med de olika kanalerna?

•  Om du tillåter publicering av bilder på gantoftaibk.se innebär det att bilden får publiceras på Gantofta IBK's webbplats www.gantoftaibk.se
  •  Om du tillåter publicering av bilder i sociala medier ger du möjlighet för den ansvariga redaktören att publicera bilder i Gantofta IBK's sociala medier, exempelvis Facebook och Instagram
  • Om du tillåter publicering i tryckt informationsmaterial ger du Gantofta IBK möjlighet att publicera bilder i trycksaker som går ut externt, exempelvis i folder med information om föreningens olika lag

Var vänlig och kryssa i nedan vad som gäller för ditt barn. Jag samtycker till att bild eller korta filmer får publiceras:

På Gantofta IBK *
I Gantofta IBK's sociala medier *
I tryckt informationsmaterial *
I reportage i media *
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Gantofta IBK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (General Data Protection Regulation).
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna