Tack för att du vill vara en Fram-Vän!

Att vara Fram-Vän kostar 150:- per termin. De pengarna går just nu till att utöka vår redskapspark i Norrehedshallen så att vi kan göra träningen där ännu bättre!

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan.

Du kan alltid logg in via vår hemsida som medlem/målsman och hantera dina uppgifter.

Vill du att vi ska ta bort dina uppgifter helt från vårt medlemsregister kontaktar du oss via e-post, gffram@telia.com eller telefon, 042-293740.

Hantering av personuppgifter *
Jag godkänner att GF Fram hanterar mina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina uppgifter och varför i vår integritetspolicy, du hittar den på hemsidan under fliken "viktiga dokument".
Jag är medveten om att jag när som helst kan logga in och uppdatera uppgifterna. Detta görs via vår hemsida.

Jag godkänner
PersonNr * -