Tennisskoleläger 2024 i Ystad 24-26 maj.

Nu är der snart dags för ett härligt tennisskoleläger i Ystad för dig som är född 2015 eller tidigare.
Lägret genomförs 24-26 maj och under dagarna blir det intensiv tennisträning på de vackra utomhusbanorna i Ystad Saltsjöbad.
Vi övernattar i Ystad Tennisklubbs fina klubbhus som ligger vid tennisbanorna och cirka 100 meter från havet. Det blir tennisträning på dagarna och och roliga aktiviteter på kvällarna. På lördagskvällen har vi traditionell korvgrillning. Det blir ca 10 timmars tennisträning under de tre dagarna.

Samling sker dag 1 klockan 15.00 vis Fair Play och avresa sker 15.30. Vi behöver hjälp med transport till och från Ystad. -anmäl gärna intresse i samband med anmälan.

Anmälan senast den 5 maj på www.fairplaytk.se. Vi har endast 26 platser och först till kvarn gäller.

Två veckor innan lägret kommer information skickas ut till deltagare om vad man ska ha med sig, vilka regler som gäller, träningsupplägg etc.

Kostnad: 2.295kr. ( Träning, mat och logi ingår) Betalning sker via avisering innan lägret.

Deltagarantal: Max 26 deltagare

Ansvarig ledare: Daniel Vuljanic, daniel.vuljanic@fairplaytk.se

Anmäl dig senast den 5/5.

Vid frågor kontakta Daniel Vuljanic  daniel.vuljanic@fairplaytk.se.
Körning till och från Ystad
Jag kan hjälpa till med körning
Jag har spelat...
Ange antal terminer. Om du är nybörjare ange 0.
Övriga önskemål
PersonNr * -