Beställning av föreningsprodukter

Här kan ni beställa Varbergs GIF Gymnastik profilerade produkter. Samtliga produkter är märkta med föreningens logga.

Se bilder på produkterna.

Det går bra att trycka sitt eget namn på dessa artiklar. Detta kostar 65 kr extra per tryck. Om tryck önskas så skriv detta i kommentarsrutan och var väldigt noga med stora/små bokstäver och stavning då trycket kommer att bli exakt så som ni skriver.

Efter beställning kommer det en faktura via mail inom ett par dagar. När din beställning är klar för upphämtning får du ett nytt mail. Beställningen kan, efter betalning, hämtas i klubbhuset (Påskbergsgården/Gamla Gällarpsstugan).

Bag
410 kr (+ 65 kr för tryck av eget namn).
Stor och rymlig sportväska. Stort fack i mitten och två sidofack. Mått: 64 x 35 x 31 cm.
Ryggsäck
385 kr (+ 65 kr för tryck av eget namn)
Stort fack med liten ficka på insidan, uttag för hörlurar. Två sidofack samt ett litet mitt fram. Mått: 32 x 45 x 23 cm.
Kylväska
275 kr (+ 65 kr för tryck av eget namn).
Kylväska med flera praktiska förvaringsfickor. Mått; 26,5 x 33,5 x 23,5 cm

Termos
115 kr (+ 65 kr för tryck av eget namn).
Termosflaska i rostfritt stål med dubbla lager, integrerad mugg i locket. Volym: 500 ml. Rostfritt stål.

Jag är medlem i föreningen *
Detta för att vi behöver era kontaktuppgifter
Jag är medlem i föreningen
Personuppgifter och ev eget tryck
Fyll i nedanstående personuppgifter på den person = medlemmen som skall ha kläderna/produkterna. Om eget tryck önskas så skriv detta i kommentarsrutan enligt anvisningarna i övre delen av formuläret.
PersonNr * -
E-post 1 *