Anmälan - Medlemskap

Hej!

Välkommen till Malmö Rugby Club medlemsanmälan.

Fyll i Formuläret nedan.

För våra spelande medlemmar är avgiften uppdelad i Medlemsavgift och Träningsavgift.

Medlemsavgiften ligger per kalenderår och är 100:-.

Träningsavgiften ligger per halvår (1/1-30/6 och 1/7-31/12) För seniorer är den 700:- Halvår och för ungdomar (Född 1994 eller senare)  450:- halvår.

För Oldboys är medlemsavgiften 500:- (Ej Aktivt spelande i Herrlag, Men deltagande i Sociala Rugbyaktiviteter)

För stödmedlem är avgiften 200:-

För Familjemedlemskap är avgiften 700:- Det gäller för samtliga stödmedlemmar i en familj, Man måste registrera alla medlemmar i familjen var för sig och man fyller i namnet på den som som skall få fakturan. Aktiva (Spelande) kan ej vara delaktiga i familjemedlemskap.

Du Kan betala in medlems Medlems/Träningsavgiften direkt via Swish 1230926592 eller

via vårt Plusgiro 531790-4

Skriv namn och Personnummer som avsändare.

Du kommer även få hemskickat en faktura via mail även om du redan har betalt in.

Välkomna!

Malmö Rugby Club

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Malmö Rugby Clubs officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla Er/Ert barn till Malmö Rugby Club godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
JA
Typ av medlem *
Familjeöverhuvud
Valde du familjemedlemskap så skriv in namn på Familjeöverhuvud enligt nedan:
förnman+Efternamn
Familjeöverhuvud är den som får faktura skickat till sig.
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna