Anmälan Friidrott född 2007 och tidigare

Intresserad av att börja träna friidrott

Fyll i formuläret nedan, så tar vi kontakt med er så fort som vi kan ta emot nya, blivande friidrottare.

• För att få träna friidrott i vår förening så behöver man  betala medlemsavgift. Faktura för denna skickas ut efter årsmöte alternativt då en ny aktiv har provat på tre gånger. Information om medlems/träningsavgifter.

• Vi förväntar oss även att föräldrar till tränande friidrottare hjälper till under ett antal evenemang som föreningen arrangerar. Information om funktionärsskap.
Foto *
Godkännande
Jag godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Bohus IF officiella hemsida.
Ja - utan namn
Funktionärsskap *
Jag är medveten om att det förväntas av oss som föräldrar/vårdnadshavare att vi ställer upp och hjälper till vid klubbens arrangemang och andra åtaganden några gånger varje år.
Målsman
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna