Badminton 2023/2024

FAIR PLAY SPORT CLUB är en idrottsförening som håller till på System Verification Fair Play Stadion. Den är perfekt för dig som vill testa badminton för första gången, men också för dig som redan spelat ett tag. Vi har träning flera gånger i veckan för barn och ungdomar i alla åldrar. Hos oss får du gärna prova på en gång gratis. Racket finns att låna. 


Terminstider
Hösttermin 2023: 1 september-7 december (även höstlov)
Vårtermin 2024: 8 januari-19 maj
Uppehåll vecka 8 och 13

Träningsavgifter
1 gång / vecka    1550kr*
2 gånger / vecka 2625kr*
3 gånger / vecka 3695kr*

Anmälan är bindande och avisering om betalning sker en gång per termin.  

Vad händer när jag ha anmält mig?

Har du anmält dig i tid så får du information om speltider i samband med avisering om betalning på den e-post du har angivit i samband med anmälan. Om du har frågor, eller inte fått någon avisering om betalning & speltid vänligen kontakta ansvarig tränare via mejl på badminton@fairplaysportclub.se.

Du kan också ringa receptionen för vidare information. 040-165570Betalning

Betalning ska göras senast i anslutning till första speltillfället.  Du kan välja på betalningsmetoderna kort, swish eller faktura via Qvickly där du också kan välja att dela upp din betalning. Administrationsavgift* tillkommer på alla betalningar.

Anmälningar som kommer in efter terminsstart meddelas inom 5 dagar. Har du frågor mejla badminton@fairplaysportclub.se


Inför vårterminen används höstterminens schema i grunden, och nya anmälningar behandlas efterhand att de kommer in. Vi reducerar priset för de speltillfällen som har varit om man börjar efter att terminen redan har startat.


Medlemsavgift i Fair Play Sport Club 2023/2024 (1/7-30/6): juniorer 300kr, seniorer 400kr, familj 700kr. Prisuppgifter i formuläret är baserade på en (av två) terminer (14 speltillfällen under hösten och 17 under våren). 


*Administrationsavgift tillkommer vid betalning.  59kr på transaktioner över 1500kr, 9-49kr på transaktioner till och med 1500kr.


Se hur vi hanterar dina personuppgifter via vår integritetspolicy på www.fairplaytk.se
Fair Play Sport Club är en förening som bedriver träning i sporterna badminton, bordtennis och padel. Föreningen, som tidigare hette BMK Slottsstaden, bytte namn när man utökade verksamheten till fler sporter än bara badminton 2020. Klubben bedriver sin verksamhet på System Verification Fair Play Stadion. Som medlem i Fair Play Sport Club har du möjlighet att boka banor till medlemspriser, och även ta del av Fair Play Tennisklubbs medlemspriser i Fair Play Store. Medlemskap i Fair Play Sport Club krävs för att kunna delta i nämnda träningsverksamheter.

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Målsmans personnummer *
Badmintonskola barn 7-12 år
Onsdag kl. 17-18
Torsdag kl. 17-18
Söndag kl. 10-11 (ca 7-9 år)
Söndag kl. 11-12 (ca 10-12 år)
Badmintonskola ungdom
Onsdag kl. 18-19
Söndag kl. 12-13
Fjäderbollsträning för ungdom
Tisdag kl. 17-18
Torsdag kl 18-19
Antal tillfälle & Avgift *
Medlemskap *
Det underlättar mycket för oss att veta om du är eller har varit medlem i Fair Play Sport Club tidigare. Ange därför detta nedan. 
Övrigt
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän