SportCamp 2020

Välkomna till MIBK SportsCamp 2020,  17 & 18 februari . Sportscamp vänder sig till er killar och tjejer födda 2005-2011 som inte ska iväg på någon aktivitet under Sportlovet men som gärna vill aktivera sig sportsligt..
MIBK SportsCamp är ett endagsläger som inte vänder sig bara till medlemmar utan till alla som vill spela innebandy och göra andra aktiviteter. Du behöver inte heller ha spelat innebandy tidigare. Till exempel kommer Alla Kan vara på plats och köra ett pass Parasport.

Måndagen 17/2 är FULL
Tisdagen 18/2 är för barn födda 2007-2005.
Tiderna är 10.00-16.00 båda dagarna..

Ni kommer få träna massor, både innebandy och annat sport. Aktiviteterna kommer att hållas av föreningens SR spelare från både herrlaget och damlaget. Även Pelle Sköldbäck och Alla Kan kommer vara på plats och hålla i ett pass.

Ingår i campen:
Mellanmål
Olika aktiviteter och innebandy
Goodiebag från Segra gymnasium

Pris:
GRATIS

Sista anmälningsdatum är 5/2. Begränsat antal platser, först till kvarn som gäller.

Anmälan gör ni genom att fylla i nedan. Vill ni vara målvakt på innebandyträningarna så skriv gärna det i kommentaren.

Vid frågor kontakta marknad@mibk.se
PersonNr * -