Anmälningsformulär 2018

Inför varje ny innebandysäsong ska alla fylla i sina aktuella kontaktuppgifter och klädstorlekar i detta formulär.

Är du/ditt barn inte med i någon grupp än men önskar att bli, så gör du din intresseanmälan här.

Vill du bli stödmedlem så välj en grupp för att stötta just den gruppen med din medlemsavgift.

Alla medlemmar ser all innebandy på hemmaplan i Halmstad IBK gratis! (t ex herr- och dam-matcher i div 1).

Medlemsavgiften är 400 kr/person. Familjemedlemskap endast 800 kr. Så gör gärna alla familjemedlemmar till HIBK-medlemmar! Fyll då i en anmälan per familjemedlem. Familj är de föräldrar/målsmän och barn som bor på samma adress. För träningsaktiva medlemmar tillkommer träningsavgift och licensavgift.

Not för föräldrar: Om barnet har egen e-post-adress/mobiltelefon för nyheter och kallelser så uppge även dessa för att underlätta kommunikationen från gruppens ledare. Annars uppges e-post och mobiltelefon endast under Målsman.

Styrelsen, Halmstad Innebandyklubb

Genom att anmäla sig eller sitt barn till Halmstad Innebandyklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Halmstad Innebandyklubbs officiella hemsida, HIBK:s officiella sidor i sociala medier, i föreningens marknadsföring och även föreningens samarbetspartners marknadsföring. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller bilder får ni vänligen meddela oss detta i ett mail till kansli@halmstadibk.com.

Grupp *
Tröjstorlek *
Välj vilken storlek du/barnet normalt har på t-shirt / tröja:
120 CL
140 CL