Anmälan till KK TV:s slinga-uppvisning lördagen den 24 februari 2018

Här anmäler du dig/ditt barn till KK TV:s slinga-uppvisning lördagen den 24 februari 2018.

Slingan arrangeras i TROLLHÄTTANS ISHALL (B-hallen) kl 11.30-13.20
(Samling kl 11.15 utanför omklädningsrummen under läktaren)

Anmälan senast onsdagen den 21 februari (för att vi ska hinna beställa hederspriser till alla deltagare)

Alla deltagare får hederspris. Startavgiften är 50 kr per barn/åkare och kommer att faktureras i efterskott

Våra ledare finns på plats för att visa barnen tillrätta både på och utanför isen.
Det finns möjlighet att låna dräkt om man önskar det; ange gärna önskad storlek i anmälan.
Anmälan till slingatävling 24/2-2018
Åkaren är medlem i föreningen *
Detta för att vi behöver era adressuppgifter
Åkaren är medlem i föreningen
Anmälan till Slinga-uppvisning
Trollhättans ishall lördag 24/2-2018
Ange vilken grupp som åkaren brukar träna med
(skridskoskolan eller fortsättningsgruppen)

Låna uppvisningsdräkt?
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på KK TV:s officiella hemsida.
Ja - utan namn
Fyll i nedanstående personuppgifter på åkaren som ska delta på slingan. Kom ihåg att notera storlek och eventuella önskemål under "kommentarer" om åkaren vill låna dräkt. (vi kan dock inte lämna några garantier att vi kan tillgodose alla önskemål) Du måste fylla i en separat anmälan per åkare.
PersonNr * -