Alvik Kids Club VT 2020

Hej!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt barn till Alvik Kids Club!

Alla killar och tjejer födda 2013-2016 är varmt välkomna. Avgiften för vårterminen 2020 är 975 kronor. Gör inbetalning via bankgiro 204-5698 eller Swish 123 613 8697. Märk betalningen med "AKC VT2020  FÖR-OCH EFTERNAMN" (barnets namn).

I anmälningsavgiften ingår förutom 10 tillfällen med rolig, utmanande och utvecklande träning även en basketboll och en Alvik-tshirt. Datum för varje tillfälle finns på hemsidan. Begränsat antal deltagare. Bekräftelse om att ni har fått en plats kommer ni få i början av januari.

Vid eventuella frågor kontakta kansliet på 08-870410 eller kansliet@alvikbasket.nu. Vi ser mycket fram emot att ha ditt barn i vår verksamhet!

Vänligen,

Alvik Basket

Storlek på t-shirt *
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna