Skridskoskola HT 2020

Hej!

Detta är anmälan till Konståkningsklubben Sundbybergs skridskoskola HT 2020 med start vecka 37

Terminsavgift lördagar:

1 300 kr för skridskoskolan för 10 tillfällen, endast lördagar

2 200 kr för Speedgruppen för 10 tillfällen, endast lördagar

Terminsavgift onsdagar:

1 300 kr  för skridskoskolan för 10 tillfällen, endast onsdagar

Medlemsavgift 250 kr/år tillkommer samt licens för dem som vill kunna tävla Slingatävlingar.

Det finns även möjlighet att prova på vid ett tillfälle, kostnaden är 100:- per lektion och swish:as på plats till klubbens konto.

Åkaren behöver egna skridskor och hjälm. Lånehjälm garanteras ej.

Mer info finns på https://idrottonline.se/KKSundbyberg-Konstakning/Skridskoskola

OBS! Stat och kommun kräver fullständigt personnummer på deltagare i alla typer av aktiviteter. Vi följer regelverket enligt PUL och kommer inte att använda personnumret till något annat än vad som krävs av stat och kommun för redovisning av genomförda aktiviteter.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt. Inskickad blankett är en bindande anmälan och ett medgivande på betalningsskyldighet för terminsavgiftTerminsavgiften återbetalas EJ.

Välkomna!

Alternativ *
Skridskoskolemärke
Uppge skridskoskolemärke om du har ett
Publicering *
Tillåtelse att publicera bild och namn på åkaren på klubbens
hemsida
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr -
Kön* Man   Kvinna