Registrering av nytt medlemskap i Linero IF och intresseanmälan

Välkommen !

För att vi skall kunna hantera och sprida information till våra medlemmar i Linero IF, behöver vi ha dig som förälder och ditt barns person- och kontaktuppgifter.

Vi vill gärna att du fyller i formuläret så noggrant som möjligt och följer instruktionerna. Uppgifterna i medlemsregistret kommer att ligga till grund för både närvarorapportering, utskick av information och medlemsavgifter. Personnummer krävs för alla för att vi skall kunna få ersättning från stat och kommun.

Är du spelare och 18 år eller äldre måste du även fylla i uppgifterna i målsman 1, detta för att vi skall kunna nå någon anhörig vid behov.

Vi vill dessutom gärna att du fyller i vad du eller er familj skulle kunna tänka er hjälpa till med i föreningen.
Vi behöver alla hjälpas åt i vår ideella förening på olika sätt, så att vi kan behålla den låga medlemsavgiften och slipper att börja sälja lotter, frallor, strumpor och liknande för att få ekonomin att gå ihop.

Genom att anmäla er eller ert barn till Linero Idrottsförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Typ av medlem *
Kryssa i om du eller ditt barn är spelare, ledare/tränare eller någon annan typ av medlem.
Spelare
Ledare/tränare
Stödmedlem
Styrelsemedlem
Revisor
Valberedning
Föreningsorganisation
Lag *
Välj aktuellt lag
Välj vilket lag ditt barn eller du är spelare/ledare i, vet du inte, välj Vet ej.
Herrar, fotboll
Herrar, futsal
Ungdom 16 (Pojkar födda 03/04)
Pojkar 05
Pojkar 06
Pojkar 07
Pojkar 08
Pojkar 09
Pojkar 10
Pojkar 11
Pojkar 12
Pojkar 13
Flickor 05-06
Flickor 08-09
Flickor 10-11
Flickor 12-13
Pojkar och Flickor 14
Pojkar och Flickor 15
Pojkar och Flickor 16
Tävlingsfri fotboll
Idrott hela livet (motionsfotboll öppen för alla vuxna)
Vet ej / Övrigt
Åka bil (barn) *
Godkännande
Om du registrerar ditt barn (under 18 år), får ditt barn åka till matcher i annans bil ?

Registrerar mig själv
Foto *
Godkännande
Härmed godkänner du att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Linero IF:s officiella hemsida !
Intresseanmälan *
Välj minst ett alternativ
Vi behöver alla vara delaktiga i föreningen på något sätt, så att vi kan behålla den låga medlemsavgiften och slipper att börja sälja lotter, frallor, strumpor eller på annat sätt dra in pengar.
Vilka aktiviteter skulle ni kunna tänka er hjälpa till med när det behövs under säsongen inom Linero IF?
Tränare/ledare i ett lag
Kiosk (t.ex. vid matcher där ditt egna barn spelar, A-laget spelar eller annat)
Evenemang (typ Linero IF-dagen eller Årsfesten)
Information (typ hemsida eller utskick)
Ungdomsutskott
Marknad och sponsring
Föreningsorganisation (styrelse m.m.)
Andra aktiviteter (skriv i så fall vilka i rutan nedanför!)
Andra aktiviteter eller förslag
Ange här vilka andra aktiviteter eller förslag
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna