Registrering av nytt medlemskap i Linero IF och intresseanmälan

Välkommen!

För att vi skall kunna hantera och sprida information till våra medlemmar i Linero IF, behöver vi ha dig som förälder och ditt barns person- och kontaktuppgifter.

Vi vill gärna att du fyller i formuläret så noggrant som möjligt och följer instruktionerna. Uppgifterna i medlemsregistret kommer att ligga till grund för både närvarorapportering, utskick av information och medlemsavgifter. Personnummer krävs för alla för att vi skall kunna få ersättning från stat och kommun.

Är du spelare och 18 år eller äldre måste du även fylla i uppgifterna i målsman 1, detta för att vi skall kunna nå någon anhörig vid behov.

Vi vill dessutom gärna att du fyller i vad du eller er familj skulle kunna tänka er hjälpa till med i föreningen.
Vi behöver alla hjälpas åt i vår ideella förening på olika sätt, så att vi kan behålla den låga medlemsavgiften och slipper att börja sälja lotter, frallor, strumpor och liknande för att få ekonomin att gå ihop.

Genom att anmäla er eller ert barn till Linero Idrottsförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (dataskyddsförordningen). Läs mer om vår Integritetspolicy här

Typ av medlem *
Kryssa i om du eller ditt barn är spelare, ledare/tränare eller någon annan typ av medlem.
Spelare
Ledare/tränare
Stödmedlem
Styrelsemedlem
Revisor
Valberedning
Föreningsorganisation
Lag *
Välj aktuellt lag
Välj vilket lag ditt barn eller du är spelare/ledare i, vet du inte, välj Vet ej.
Herrar, fotboll
Herrar, futsal
Juniorer (Pojkar födda 2003/04)
Ungdom 16 (Pojkar födda 2005)
Pojkar 06 (födda 2006)
Pojkar 07 (födda 2007)
Pojkar 08 (födda 2008)
Pojkar 09 (födda 2009)
Pojkar 10 (födda 2010)
Pojkar 11 (födda 2011)
Pojkar 12 (födda 2012)
Pojkar 13 (födda 2013)
Pojkar 14 (födda 2014)
Pojkar 15 (födda 2015)
Flickor 05-06 (födda 2005-06)
Flickor 08-09 (födda 2008-09)
Flickor 10-11 (födda 2010-11)
Flickor 12-13 (födda 2012-13)
Flickor 14-15 (födda 2014-15)
Flickor och pojkar 16 (födda 2016)
Flickor och pojkar 17 (födda 2017)
Tävlingsfri fotboll
Idrott hela livet (motionsfotboll öppen för alla vuxna)
Vet ej / Övrigt
Åka bil (barn) *
Godkännande
Om du registrerar ditt barn (under 18 år), får ditt barn åka till matcher i annans bil ?

Registrerar mig själv
Foto *
Godkännande
Härmed godkänner du att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som t.ex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Linero IF:s officiella hemsida !
Intresseanmälan *
Välj minst ett alternativ
Vi behöver alla vara delaktiga i föreningen på något sätt, så att vi kan behålla den låga medlemsavgiften och slipper att börja sälja lotter, frallor, strumpor eller på annat sätt dra in pengar.
Vilka aktiviteter skulle ni kunna tänka er hjälpa till med när det behövs under säsongen inom Linero IF?
Tränare/ledare i ett lag
Valberedning
Kiosk (t.ex. vid matcher där ditt egna barn spelar, A-laget spelar eller annat)
Evenemang (typ Linero IF-dagen eller Årsfesten)
Information (typ hemsida eller utskick)
Ungdomsutskott
Marknad och sponsring
Föreningsorganisation (styrelse m.m.)
Andra aktiviteter (skriv i så fall vilka i rutan nedanför!)
Andra aktiviteter eller förslag
Ange här vilka andra aktiviteter eller förslag
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna