Välkommen till IK Södra - Klubben med hjärta!

Är Du ny medlem eller bara vill förnya Ditt medlemskap registrerar du dig här!

Alla som inte har någon eller lite erfarenhet av judo är välkomna på nybörjarträningarna som man kan hitta i detta schema. Där väljer man själv vilken träningstid och lokal som passar enligt de egna önskemålen. Här är alla träningstider

Som medlem i IK Södra godkänner du att ditt namn och foto kan komma att publiceras på hemsidan i samband med läger och tävlingar.

I samband med länkar som hänvisar till olika sociala medier utanför IK Södras hemsida, tar inte klubben ansvar för material som visas eller skrivs där.

Är du under 18 år måste minst en förälders uppgifter lämnas nedan.

Ses på mattan!!

OBS!
Vänligen ange i Kommentarsfältet vilken grupp och träningslokal som ni önskar träna i.
Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna