Anmälan Pensionärsträning hösten 2018

Hej,

Med vår nya hall som vi kan ha verksamhet på dagtid vill vi självklart dra igång pensionärsträningar.

I början kör vi onsdagar 09.00-10:30. Vid stort intresse kan det utökas till flera tillfällen.

Här hittar ni medlem, träning och tävlingsavgifter för kommande säsong.

För er som spelar seriespel så betalar ni även er licens, klubben står för serieavgiften.

Träningströjor kommer att fås som även kan spelas seriespel i, men man kan också köpa matchtröjor.

Vi ser fram emot en rolig och fartfylld säsong!

Emma Persson

Träningsgrupper *
Säsong 2018/2019
Alla träningar är i UTK hallen
Pensionträning onsdagar 9-10:30
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Uppsala Bordtennisklubbs officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla er/ert  barn till Uppsala BTK godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna