IB-Anmälan till Knatteskolan Innebandy V. 42-11

Välkommen med anmälan till Knatteskolan Innebandy!

Födda 2011, 2012, 2013

KNATTESKOLA (V. 42-11)  :
Under 15 lördagar så drar Knatteskolan Innebandy igång under leksamma former.
Ledare under veckorna är våra egna Ungdomsledare som själva är aktiva inom föreningen.
Klubba och boll finns att låna på plats om man inte har en egen.

Preliminärt schema:
Mix 2013, Bollhallen kl 8.15 - 9.15
Mix 2012, Bollhallen kl 9.30-10.30
Mix 2011, Bollhallen kl 10.45.00- 11.45

Kostnad: 1600kr (vattenflaska och T-shirt ingår.)

Har du redan deltagit under våra "prova på veckor" så är kostnaden 1100kr då du tar med dig din t-shirt och vattenflaska från dessa veckor.

OBS! Glöm ej skriva tröjstorlek i Kommentarsfältet!

Vid anmälan godkänner ni att vi tar foton som vi använder på vår hemsida och våra sociala medier. Vill ni att vi inte tar foton på anmäld deltagare så meddela oss detta genom att skiva "fotografering undanbedes" i kommentarsfältet.

Gör din anmälan enkelt via stegen nedan.
Under Personuppgifter fyller ni i uppgifter för deltagaren.
Vid frågor kontakta Johanna Eriksson 072-974 03 40

Fonden ”Idrott på lika villkor”

Ekerö IK är en uttalad breddförening med grundinställningen att alla som vill ska ha möjlighet att delta i föreningens verksamhet.

Vid årsmötet den 27 mars 2014 bildades en särskild fond ”Idrott på lika villkor” vars syfte är att göra idrotten tillgänglig för barn och ungdomar där familjens ekonomi begränsar möjligheterna att delta.

Rotary Ekerö beslutade 2017 att stötta EIK med en donation för att i första hand användas till införskaffning av personligutrustning, för att så många som möjligt skall kunna vara med på samma villkor.

Så här gör du för att söka stöd/bidrag

Skriv några korta rader om vem ansökan avser (namn och födelseår), vilken/vilka idrotter det handlar om, hur mycket Ni behöver hjälp med och varför. Glöm inte att ange adress och telefonnummer så att vi kan kontakta Dig. Din ansökan skickar du med e-post till idrottpalikavilkor@ekeroik.se eller till vårt kansli i ett kuvert märkt ”Idrott på lika villkor”. Alla ansökningar hanteras med största sekretess.

PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna