A-Beyond Parkour Sommarträning i Malmö 2024 Medlemsansökan

Hej och välkommen till parkour sommarträningen i Malmö 2024!


Parkour kursen utomhus i sommar är V27 mån-fre den 1/7-5/7 med träningstid kl 17:00-19:00 varje dag.  


Alla dagarna tränar vi utomhus i Malmö med samling och avslutning utanför Husieskolans Gymnastiksal (Klågerupsvägen 298, 212 32 Malmö).


OBS! Begränsat antal platser!


Info om platser: Platser kvar!

[uppdaterad 2024-05-23 9:00]


Kursen riktar sig till dig som vill träna parkour i sommar och ha en riktigt rolig och aktiv start på sommarlovet! Vi kommer att träna på olika platser och lära känna staden som en stor lekplats och träningsredskap men även lära oss om vikten av ett präglat säkerhetstänk när man tränar parkour i utomhusmiljö. Ledare: Erik. 


Kom träningsklädd och tag med fylld vattenflaska!


Rekommenderad lägsta ålder 7år, inga förkunskaper krävs!


För att vara med på sommarträningen med A-Beyond Parkour så behöver man skicka in följande ANMÄLAN och BETALA in sin deltagaravgift. Bekräftelse med Faktura skickas inom 3 arbetsdagar till den mailen man anger under Målsman 1.

Obs, kolla även din skärppost så mailet inte hamnat där! 


Deltagaravgift: 795kr 


Sista anmälningsdagen är 23/6.


Tveka inte på att höra av er vid frågor!


Välkomna!


Mvh

Emanuel Hansson

A-Beyond Parkour

www.emanuelhansson.se/parkour

info@emanuelhansson.se

0738436824
Villkor

Säkerheten är ett av de absolut viktigaste momenten för oss och ledare gör allt i sin makt både innan, under och efter träningspassen för att försäkra en säker upplevelse på våra kurser. Trotts detta så är Parkour fortfarande en träningsform där man utsätter sig för beräknade risker och tyvärr så händer det ibland olyckor. På grund av naturen av träningsformen kan Emanuel Hansson och ledare tyvärr inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan komma att uppstå under våra kurser. För att delta på våra kurser är du medveten om och accepterar att detta sker på egen risk. Våra träningar är föräldrafria och för deltagande krävs betalning. Efter genomförd betalning på fakturan utgår ingen ångerrätt eller återbetalning på deltagaravgiften. Påminnelseavgift 60kr och dröjsmålsränta 8%. Eventuella invändningar mot fakturan görs innan förfallodatumet som sätts utifrån första deltagartillfället. För att kursen ska bli av krävs minst 8 anmälda.


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till A-Beyond Parkour godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.  
Ja
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ eller grupp som tex. bild eller video publiceras på internet tillsammans med Emanuel Hansson eller A-Beyond Parkour på ex hemsida eller sociala medier. 
Ja
Nej
Grupp *
Ange vilken grupp deltagaren önskar träna i:
(endast rekommenderade åldrar) 
Personuppgifter
Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2. Faktura skickas till Målsman 1 e-post.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän