IFK FEMALE RUNNERS

IFK – Female Runners är vår härliga motionärsgrupp för kvinnor i alla åldrar och på alla nivåer.

Ny som van löpare är du alltid välkommen att springa med oss!

Här står löparglädjen i fokus och vårt mål är att skapa rörelse året runt, samt att bygga en god gemenskap.

Våra ledare har lång erfarenhet inom löpning, både distans, terräng och sprint. Tillsammans tränar vi löpteknik/löpstyrka, springer intervaller, kör backträning och ibland drar vi även iväg på ett lite längre distanspass.

Vi samlas vid entrén till Friidrottens hus och springer sedan i Slottskogen, Änggårdsbergen eller på Slottskogsvallen. Då vi är utomhus året runt, i ur och skur, gäller kläder efter väder samt reflexväst under årets mörkare period.

Alla kan springa, varmt välkommen att träna med oss!

När: Tisdagar kl. 18.30-20.00
Var: Samling vid entrén till Friidrottens Hus
Löpande tränare: Sara Jungersten, Marie Fast & Kajsa Dahlqvist
Kostnad: Årsavgift är 750 kr + 600 kr medlemsavgift (prova två gånger)

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på IFK Göteborg Friidrott´s officiella hemsida.
PuL *
Godkännande
Genom att Ni skickar formuläret godkänner Ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna