Anmälan till KFUM:s Idrottsskola 2019 - BJÖRNEBORG

Välkommen till Idrottsskola  1-5 juli juni på Björneborg.

Idrottsskolan i Björneborg vänder sig till dig som är mellan 7-14 år. Vi träffas varje dag mellan 9.30 – 14.00 och vi börjar varje dag vid omklädningsrummet Björnidet. Du tar med egen matsäck varje dag! Vi är ute alla dagar så ta med regnkläder!

Det finns 75 platser på Idrottsskolan i Björneborg sen måste vi sätta stopp.

Du gör din anmälan längre ner på sidan.

Datum: 1 Juli – 5 Juli 2019

Varje vardag kl: 9.30-14.00

Plats: Björenberg

Buss: När vi ser var anmälda barn bo kommer vi, tillsammans med Rudskoga taxi, att göra en ”buss rutt” med påstigningsplatser för att underlätta allas deltagande.

Övrigt: Som deltagare blir du medlem i KFUM Ung och omfattas därmed av en olycksfallsförsäkring.

Bekräftelse på din anmälan kommer på e-mail inom 2 veckor

OBS! Vill du anmäla fler barn gör du en anmälan per barn.

Medlemskap *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM:s Idrottsskola, godkänner ni att hen blir medlem i KFUM Ung i Kristinehamn utan kostnad och därmed omfattas hen av KFUM:s olycksfallsförsäkring
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att bilder där ert barn förekommer får publiceras på www.facebook.se/kfumkristinehamn samt på föreningens hemsida www.kfumkristinehamn.se.
OBS!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna