Anmälan Värmdö IF:s Sommarfotbollsskola v 26 - 2019

Sommarfotbollsskolan - vecka 26 2019

Sommarfotbollsskolan kommer även i år att arrangeras i två omgångar à fyra dagar.

Under vecka 25 kommer fotbollsskolan att arrangeras måndag 17/6 - torsdag 20/6.

Under vecka 26 kommer fotbollsskolan att arrangeras måndag 24/6 - torsdag 27/6.

Ni väljer själva om ni vill anmäla er till vecka 25 eller vecka 26.

Vill man gå båda veckorna är det givetvis OK, bra att känna till att man då också betalar två deltagaravgifter där avgiften för vecka 26 blir rabatterad (läs mer om avgifterna längre ned)!

I år är fotbollsskolan öppen för pojkar och flickor födda 2008, 2009, 2010 och 2011.

Det kommer att vara blandade åldersgrupper båda veckorna. Vi kommer att försöka dela in barnen i åldersintegrerade grupper under veckan. Det går inte att lämna in önskemål om kompisar.

Fotbollsskolan pågår dagtid mellan 09:00 – 16:00 och instruktörer är från föreningens äldre pojk- och flicklag samt spelare från våra representationslag.

I deltagaravgiften ingår frukt, lunch, mellanmål, fotboll, vattenflaska, T-shirt, samt landslagskortet som är laddat med olika erbjudanden.

Lunch äter vi i högstadieskolans matsal. Uppge eventuella allergier i samband med anmälan här nedan.

För att anmäla ert barn fyller ni i uppgifterna här nedan.

Värmdö IF kan dock inte garantera plats då deltagarantalet är begränsat. ”Först till kvarn” gäller.

Under vecka 25 är max antal deltagare 180 st och under vecka 26 är max antal deltagare 90 st.

Bekräftelse på att ni fått plats på Fotbollsskolan kommer per e-post. I samband med bekräftelsen kommer ni även att få en faktura på deltagaravgiften. Anmälan är preliminär tills dess att deltagaravgiften är betald. Deltagaravgiften i år är 1 595 kr/barn (2 990 kr för två barn från samma familj). Vill man gå både veckorna betalar man 1 595 kr för v 25 och 950 kr för v 26. Vill man gå endast en vecka är avgiften

1 595kr.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kansliet på tel: 08-570 220 10 eller e-post kansliet@varmdoif.se

(OBS - om du anmäler din son/dotter till båda veckorna vänligen skriv en notis om detta i fältet "Övrigt" här nedan så vi inte missar att dra av er rabatt. Ni måste dock göra två separata anmälningar, en för v 25 och en för v 26)

Foto *
Jag godkänner att foto på mitt barn publiceras på Värmdö IF:s officiella hemsida samt underliggande lagsidor, för information och marknadsföring av föreningen och dess aktiviteter.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Genom att anmäla er/ert barn till Värmdö IF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet med GDPR.
T-SHIRT *
STORLEKSGUIDE INTERSPORT