Anmälan till Minihopp kurs

Minihopp kurserna är inriktade för barn mellan 3-5 år. Gruppstorleken är mindre än i våra vanliga hoppskolegrupper och tränarna är vana vid yngre barn. Tränaren brukar också bada med barnen, som alla erbjuds flytpuffar till vattenträningen.

Under träningen lägger vi huvudfokus på gymnastik, lek och olika koordinationsövningar i vårt landträningsrum. När gruppen tränar i vattnet tränar de vattenvana, lättare hoppövningar och leker.

Aktuella kurser:

Kurs 1 - Vecka 36-40 Lördagar kl. 11.30 - 12.30, fem tillfällen. 750 kr

Kurs 2 - Vecka 45-49 Lördagar kl. 11.30 - 12.30, fem tillfällen. 750 kr

ERBJUDANDE: Boka båda kurserna samtidigt för 1350 kr! Välj alternativet "Boka båda kurserna" i rullgardinen nedan.

Antal deltagare: max 10 st. 2 Tränare.

Ålder: 3-5 år

Utrustning: Badkläder och gympakläder

Förkunskaper: Barnen behöver ej vara simkunniga. Dock ska de våga hoppa i och doppa huvudet med armpuffar på. De ska även klara att föräldrar/medföljare sitter på läktaren under träningen.

Så här gör ni för att anmäla er:

Välj kursen ni vill gå i formuläret nedan. Följ sedan instruktionerna och fyll i resten av formuläret noggrant som möjligt.

Bokningspolicy hittar ni på vår hemsida http://www.polisensimhopp.se/sida/?ID=31395

Frågor? maila info@polisensimhopp.se

Välkomna till Polisens IF Simhopp!

Välj kurs *
Här väljer ni vilken kurs ni vill anmäla er till. Antalet platser kvar står inom ( ). Är det inga platser kvar är gruppen fullbokad.
Hur hittade ni till oss?
Vi vill gärna veta hur ni hittade till oss för att prova på simhopp!

Om någon eller några av alternativen stämmer för er, var vänlig att kryssa i. Skulle ni ha hittat till oss på något annat sätt går det bra att skriva det i kommentarsrutan längre ner.

Stort tack för er hjälp!
Genom en kompis/familjemedlem som simhoppar eller har simhoppat hos Polisens IF
Blev nyfiken på simhopp och sökte upp Polisens IF Simhopp på Internet
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Stockholms Polisens IF Simhopps officiella hemsida.
Ja - utan namn
Personuppgifter - GDPR *
Godkännande
Genom att anmäla er till Stockholms Polisens IF Simhopp godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt gällande lagstiftning, GDPR (personuppgiftslagen).
PersonNr -
Kön* Man   Kvinna