Anmälan till MFF Sommarakademi 2017, Pojkar födda 2005

Sommarakademin har blivit en viktig del av MFF Ungdoms verksamhet och sommaren 2017 kör vi sommarakademi för pojkar -07, -06 och -05. Här samlar vi talangfulla spelare från regionen till fyra riktigt fotbollsintensiva dagar. Du tränar med duktiga kompisar och du leds av våra ungdomstränare. Du kommer också kunna bekanta dig med vår fotbollsakademi (åk 7-9) och gör du bra ifrån dig vägs det in om du så småningom söker in till den.

Siktar du på en framtid inom fotbollen är vår sommarakademi ett bra steg på vägen.

I kostnaden 1950 kr ingår:

• 4 dagars träning med MFF:s instruktörer
• Mat under dagarna
• Boll
• t-shirt
• Shorts
• Strumpor
• Vattenflaska
• 2 matchbiljetter till en av MFF utvald match
• Gymnastikpåse

Utöver det får du träffa MFF-spelare, kanske följa en A-lagsträning och så kommer det dyka upp en del andra överraskningar. Dessutom ger du som sagt oss en bra bild av vem du är inför framtiden.
Vecka 25 (19-22 juni) kör vi pojkar -07, vecka 26 (26-29 juni) är det för pojkar -06 och vecka 32 (7-10 augusti) är det dags för pojkar -05.

Har du frågor kontaktar du oss på sommarakademin@mff.se

Efter att du fyllt i formuläret nedan skickas ett e-postmeddelande med all info som krävs för att betala för Sommarakademin 2017.

TÄNK PÅ: Din anmälan är inte aktiv förrän betalningen är gjord.

Samtliga behov av specialkost måste uppges, t.ex. fläskfri, mjölkfri, glutenfri, vegetarisk kost.

Ange position under rubriken "Övrigt"

Klubb *
T-Shirt *