Intresseanmälan

Vi har intag under början av vår- och höstterminen varje år. Anmälningar efter intag går in i vårt kösystem.

Du ansvarar för ditt medlemskap

Vi hjälps åt med administrationen genom att var och en ansvarar för sitt medlemskap.

Följande regler gäller:

För barn och ungdomar gäller samma regler, men där faller ansvaret på vårdnadshavaren. Därutöver gäller att de automatiskt flyttas till en ny träningsgrupp när de blir äldre.

Genom att anmäla dig eller ert barn till Holmsund Obbola Kampsport godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.

Du godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på  t ex Holmsund Obbola Kampsport officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar dina uppgifter ber dig er skicka ett mail till info@holmsundobbolakampsport.se

För mer information se vår integritetspolicy

Stil *
Knatteträning, 8-10år