Anmälan privatlektioner sommar

Ljungskile Tennisförenings erfarna tränare ger under hela sommaren privatlektioner. För att vara garanterad lektion behöver vi ha anmälan cirka en vecka i förväg. Oftast går det att boka lektioner med mycket kort varsel.

Vi erbjuder lektioner för barn, vuxna, nybörjare och duktiga tävlingsspelare enskilt eller i grupp (Obs! Minst tre personer per grupp).

Medlemspris: I grupp 150 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 500 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr.

Icke medlem: I grupp 200 kr/deltagare och tillfälle. Privatlektion 600 kr/person. För varje ytterligare deltagare tillkommer 100 kr.

Antal timmar
Ange antal timmar samt önskade dagar/tider
Önskad träningstid *
Ange ett eller flera alternativ
Förmiddag
Eftermiddag
Kväll
Tidigare erfarenheter av tennis
Ange hur mycket du/ni spelat tennis tidigare
Godkännande kort/video *
Får eleven visas på t.ex. gruppbild/video på hemsidan som beskriver aktiviteten? En aktivitet kan vara ett läger, en tävling eller en kurs.
PersonNr * -
Postnummer