Anmälan till Malbas MiniCamp 19-22 juni 2023!

Malbas Basket erbjuder även i år vårt populära MiniCamp 19-22 juni för alla barn födda 2014-2016. Vi utlovar massor av rolig basketträning, blandat med lek och olika skojiga aktiviteter. På programmet står grunderna i basket, såsom dribbla, skjuta, passa och göra lay-ups, men självklart också lite matchspel. Utöver basket har vi valt att lägga in aktiviteter som framkallar både bus och lek samt övningar där man tränar sin koordinations- och samarbetsförmåga. Allt för att barnen ska ha så kul som möjligt samtidigt som de spelar basket, rör på sig och lär känna nya kompisar.


Vid lägrets början delar vi in barnen i mindre grupper. Varje grupp har en ungdomsledare som följer dom hela veckan för att barnen ska känna sig så sedda och trygga som möjligt. Självklart kommer det även att finnas vuxna ledare på plats hela tiden. 

Det serveras lunch och mellanmål varje dag.

Plats:
Kulladal sporthall

Ålder:
Barn födda 2014-2016. Det spelar ingen roll om man har spelat basket innan eller ej. Alla är välkomna!

Tid:
09.00-15.00.

Om man önskar kan man lämna sitt barn redan kl. 08.00 och hämta kl. 16.00, då mot en tilläggsavgift.
                           

Pris:
1 500 kronor + 49 kronor i administrativa avgifter

500 kronor för utökad tid (08.00-16.00) + 10 kronor i administrativa avgifter

Övrigt:
Malbas Basket har stor erfarenhet av basketträning för barn och vet vikten av att utgå från varje individs nivå samt hur man på bästa sätt blandar basket med lek för att fånga barnens uppmärksamhet. 

För att anmäla dig till Malbas MiniCamp följer du instruktionerna och fyller i formuläret så noggrant som möjligt. När du anmält dig kommer du att få en bekräftelse till den e-mail du angett och inom kort kommer du även att få en avisering om betalning, Avisering om betalning skickas till den e-postadress du angett vid anmälan och du hittar den även i SportAdmins medlemsapp. Anmälan är giltig först när avgiften är betald. 


Villkor: 
Du har rätt av avboka ditt barns plats utan kostnad fram 45 dagar innan lägrets start eller tidigare. Du får dock inte tillbaka de 49/59 kronor som är en administrativ kostnad. Du avbokar lägret genom att kontakta rebecca.zink@malbas.se. 


Avbokas lägret senare än 45 dagar innan lägrets start får man inga pengar tillbaka. 


Om Malbas MiniCamp mot förmodan blir inställd pga för få deltagare så betalar vi tillbaka inbetalda pengar minus den administrativa kostnaden på 49/59 kronor. Detta då Malbas tyvärr står för denna kostnad oberoende om lägret blir av eller ej. Minimiantal är 30 barn för att lägret skall genomföras.     


I samband med att du anmäler ditt barn godkänner du att bilder som tas under Malbas MiniCamp används på Malbas hemsida och i sociala medier. Om ditt barn, av någon anledning, inte får vara med på bild ber vi dig att meddela det i samband med anmälan under "kommentarer". Här meddelar du också om det är något annat vi bör känna till om ditt barn som t ex sjukdomar, allergier osv.

I fältet "Allergier/Matval" meddelar du om ditt barn har några matallergier eller önskar fläskfri/vegetarisk/vegansk kost. 

 
Om ditt barn inte redan är medlem i MiniMalbas (säsongen 22/23) kommer barnet automatiskt att bli medlem i klubben när avgiften betalas. 
Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.Välkommen till Malbas MiniCamp!

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Är ditt barn redan medlem i MiniMalbas? *
Barn som inte redan är medlemmar i MiniMalbas blir automatiskt registrerade som medlemmar i MiniMalbas i samband med anmälan till MiniMalbas Day Camp. Anledningen till detta är att våra försäkringar ska gälla.  
Ja
Nej
Jag önskar utökad vistelsetid kl. 08-16 *
(kostnad + 500 kr)
Ordinarie tider för MiniMalbas Day Camp är kl. 09-15. Med detta tillägg har du rätt att lämna ditt barn redan kl. 08 och hämta kl. 16.  
Ja
Nej
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon *  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Jag tillåter inte foto

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän