Anmälan - BAMSEGYMPA

Hej och välkommen!  Verkligen kul att ni är intresserade av vår förening!

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa!

För att anmäla dig till vår verksamhet och  bli medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Genom att låta ert barn bli medlem/delta i haninge cheer Elites verksamhet samtycker ni till att föreningen behandlar personuppgifterna i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och efter den 25:e maj 2018 i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) samt Datalagen.

Genom att anmäla ert barn till Haninge Cheer Elite godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Haninge Cheer Elites officiella hemsida och Facebooksidor. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter får ni skicka ett mail till  info@cheerelite.nu

* De fält som är markerade med * är obligatoriska. Övriga fält är frivilliga.

Välkomna!

"Can u feel the beat- we are cheer elite"

Godkännande *
PUL-lagen
Genom att anmäla ert barn till Haninge Cheer Elite Club godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna