Beach-läger 06 eftermiddagar vecka 30

Välkommen till Sollentuna Volleys beach-läger, eftermiddagar vecka 30. 

Lägret för dig som spelar 6-manna inomhus som vill testa och spela beach, eller du som redan spelar beachvolleyboll. För att delta i detta läger krävs det att du är en van spelare, då tempot kommer att vara högre än på förmiddagens 4manna-läger. Max 24 deltagare.


Lägret pågår från måndag 26 juli till och med fredag 30 juli mellan 13:00 och 16:00 på beachplanerna vid Rösjön.  Ledare är på plats mellan 12:30 och 16:30. 


Komihåg att ta med vattenflaska och ett mellanmål, då ingen mat ingår. Ett par extra strumpor är bra att ha med sig. Och självklart kläder efter väder, då hela lägret är utomhus. 


Kostnaden är 1100 kr för medlemmar och 1300 kr för icke medlemmar. Lägeravgiften betalas mot faktura. När du skicka in anmälan kommer du att få en bekräftelse på anmälan och inom några dagar även en faktura. Först när platsen är bekräftad (via separat email) och fakturan är betald är du garanterad en plats. 


Observera att platserna är begränsade, så se till att bekräfta platsen och betala i tid. Betalningen är bindande och kommer inte att betalas tillbaka. 


Sista anmälningsdag är 31 maj.


PS I anslutning till volleybollplanerna finns även ett bad, så även resten av familjen kan roa sig DS

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Klubbtillhörighet *
Vi vill gärna veta vilken volleyklubb du tillhör. Är du ännu inte med i någon klubb så ange bara "Ingen" 
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att uppdatera er/ert barn till Sollentuna Volleybollklubb godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen). 
Ja
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Sollentuna Volleybollklubbs officiella hemsida. 
Ja
Ja - men utan namn
Nej
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  
*
Jag accepterar Användarvillkoren

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän