Malbas motion dam 21/22

Hej!

VÄNLIGEN LÄS ALL INFORMATION INNAN DU ANMÄLER DIG!

Du har kontaktat oss eftersom du är intresserad av att börja spela basket hos oss. Den här motionsgruppen för damer tränar:

Tisdagar kl 20.30-22.00 på Annebergsskolan (första tillfället är den 17/8 2021)

Vi har ytterligare en motionsgrupp för tjejer, Malbas Basketgäris. I den gruppen tränar tjejer i 17-30 års åldern och om du vill testa den gruppen anmäler du dig till den gruppen istället.

Du får prova gratis under en sammanhängande tvåveckorsperiod. Det kan hända att fakturan kommer innan din prova-på period gått ut men du behöver inte betala förrän förfallodatumet så alla kommer att hinna prova på i lugn och ro.
Fakturan skickas via vårt administrationssystem till den e-postadress du angivit. När du får fakturan har du möjlighet att ta ställning till om du vill fortsätta eller ej och om du inte vill fortsätta spela basket meddelar du det genom fakturafunktionen. Väljer du att inte fortsätta tas du automatiskt bort från våra register och kan inte fortsätta träna med gruppen.
I Malbas betalar man för en hel säsong och en hel säsong i den här gruppen kostar 1059 kr (säsongen pågår till slutet av maj/början juni). Fakturan fungerar som underlag om du t ex har möjlighet att få friskvårdsbidrag av din arbetsgivare.
Om du är arbetslös eller studerande betalar du 800 kronor men för att få den rabatten behöver du kontakta Malbas kansli som lägger in rabatten manuellt. Kontakta oss på basket@malbas.com

Om du vill komma och prova att träna med gruppen gör du såhär:
1. Fyll i det här formuläret så detaljerat som möjligt INNAN du går till din första träning

2. Gå med i facebookgruppen för vår motionsgrupp så får du löpande uppdateringar kring träningar, inställda träningar, kan ställa frågor osv. Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/175522502905731/

3. Gå till din första träning!

Vi använder oss av Sportadmin och när du registrerat dig genom det här formuläret kan du ladda ned appen "Sportadmin medlemsapp" och logga in med den e-postadress du angivit.

Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta Malbas kansli på basket@malbas.com

Personuppgifter/Målsman
Fyll i den aktiva personens namn och födelsedatum. Är du över 18 behöver du inte fylla i målsmansuppgifter. Målsmansuppgifterna blir per automatik inte obligatoriska när du fyller i ett födelseår som innebär att du är över 18 år.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna