Välkommen till Sigtuna Legends!

För att anmäla dig till vår verksamhet ber vi dig fylla i formuläret nedan. Ange gärna mer information i kommentarsfältet - t ex tidigare erfarenheter eller hälsoproblem vi bör veta om.

För dig som är ny inom cheerleading anmäler du dig till ett träningslag.

Har du tidigare erfarenheter av cheerleading och är intresserad av att tävla väljer du tävlingslag och skriver i dina tidigare erfarenheter av cheerleading och gymnastik.

Tack för din anmälan!

Genom att anmäla dig eller ditt barn till Sigtuna Legends Cheerleadingförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Sigtuna Legends Cheerleadingförenings officiella hemsida och våra konton på sociala medier.

Jag vill helst träna med...
Tidigare erfarenheter
Har du erfarenhet av cheerleading, gymnastik, dans eller någon annan idrott? Ange det här!
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna