Anmälan till fotbollsskolan 2018

Hej!

Du har nu kommit till Genarps IF:s anmälningssida för fotbollsskolan den 18-20 juni 2018.

Fotbollsskolan riktar sig till barn födda 2008-2012, oavsett förkunskaper.

Tränare och ledare för detta är duktiga killar och tjejer från de egna leden. De ser till att alla som deltar får roliga och utvecklande dagar innehållande lekar, övningar och matchspel.

Man behöver inte vara medlem i Genarps IF eller ha spelat fotboll tidigare för att delta i fotbollsskolan.

Aktiviteterna pågår klockan 16-19 och består av två träningspass per dag med mat emellan.

Anmälan senast söndagen den 3/6 2018
Pris: 400:- per deltagare och i priset ingår även mat, T-shirt och en fotboll. Storleksguide för T-shirten hittar du på http://www.genarpsif.se/docs/248/5329/storleksguide.pdf.

När anmälan är gjord, kommer en bekräftelse via e-post (målsman).

Inom en vecka kommer sedan en faktura via e-post (målsman).

Tänk på att anmälan är komplett när inbetalningen är gjord!

Vi reserverar oss för eventuell överbokning och i sådana fall förespråkas turordningen.

Har du funderingar, e-posta till genarpsif.fs2018@telia.com

Välkomna!

Medlem i föreningen *
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till Genarps IF:s fotbollsskola godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (personuppgiftslagen).
JA
Tfn nr till anhörig under fotollsskolan
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på http://www.genarpsif.se officiella hemsida.
Stl T-shirt *
PersonNr * -