Intresseanmälan GK Motus-Salto HT2019

För barn-, ungdoms- och vuxengymnastikgrupper (ej tävling) är platssläpp satt till kl 09.00, den 8 augusti 2019, PRELIMINÄRT.

Gäller:

- Alla Kan Gympa (för personer med funktionsvariationer)

- Familjegympa (3-4 år, med en förälder)

- Barngymnastik (3-9 år)

- Ungdomsgymnastik (10-14 år)

- Vuxengymnastik (18+ år)

För våra tävlingsdiscipliner sker provträning endast vid inbjudan.

Här kan ni se filmer som beskriver GK Motus-Saltos tävlingsdiscipliner:

Vänligen

GK Motus-Salto

Intresseanmälan *
Läs noga!!
Jag förstår att denna intresseanmälan INTE är en anmälan till höstterminens grupper i barn- och ungdomsgymnastik, utan att jag själv måste göra en aktiv bokning på nätet när platserna släpps kl 09.00, 8 augusti 2019 (preliminärt).

Jag förstår också att denna intresseanmälan INTE kan garantera en plats i tävlingsdisciplinerna, utan att jag måste invänta eventuell inbjudan till provträning.
Ja, jag förstår
Den sökande *
Intresseområde *
Välj alternativ i rullistan
Tävlingsgymnastik *
Kryssa för den typ av tävlingsgymnastik som den sökande eventuellt är intresserad av.

Plats i Trupp- eller AG-grupper erbjuds i första hand till gymnaster i någon av föreningens tävlingsförberedande grupper, som kommer vara bokningsbara vid platssläpp.

För nya medlemmar sker provträning endast vid inbjudan. Vi kan inte garantera att vi kommer hinna kontakta alla som är intresserade.

Kvinnlig Artistisk Gymnastik (KvAG)
Manlig Artistisk Gymnastik (MAG)
Truppgymnastik, manlig och kvinnlig
Den sökande är INTE intresserad av tävlingsgymnastik
Kompletterande information
Beskriv kortfattat vilken bakgrund den sökande har, t ex kunskapsnivå, tidigare träningsformer, antal år, tidigare förening, eventuella tävlingar.
Engagera dig i föreningen
Jag vill engagera mig i föreningen

I en ideell förening finns det många saker att engagera sig i. Kryssa gärna för ifall du vill bidra med något och du vill bli kontaktad.
Ledare - jag är gammal idrottare och vill utbilda mig till ledare inom föreningen.
Samarbete - mitt företag funderar på att sponsra/samarbeta med föreningen. Kontakta mig gärna!
Sjukvård - jag är sjukvårdsutbildad och hjälper gärna till vid tävlingar och uppvisningar.
Jag vill vara funktionär under SM-veckan 26 juni-2 juli 2019 - skicka mig ett anmälningsformulär!
Jag bidrar gärna med något annat (beskriv i rutan nedan)
Jag bidrar gärna med något annat
Information till målsman

Vänligen fyll i DEN SÖKANDES personuppgifter samt målsmans kontaktuppgifter. På "c/o" ange namnet som står på brevlådan ifall annat än den sökandes namn!
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna