Höstlovsgympaskola 2021!

Vi öppnar nu upp för att göra en anmälan till Höstlovsgympaskolan 2021. Anmälan är bindande.

Alla gymnaster i föreningen som är födda 2016 eller tidigare hälsas välkomna att anmäla sig till vår Höstlovsgympaskola. Höstlovsgympaskola hade vi för första gången förra året, och det blev väldigt populärt. Vi lovar er att det kommer att bli dagar fyllda med gympa, glädje och gemenskap!

Höstlovsgympaskolan kommer hållas under vecka 44:
Period:
Vecka 44 (
1-3 november)

Träningstider under Höstlovsgympaskolan:
Vi tränar under 3,5 h förmiddagarna måndag och tisdag, på onsdagen tränar vi 4 h.

Måndag och tisdag: 09:30-13:00
Onsdag: 9.30-13.30
OBS!! Medtag liten fika till dessa dagar, vi bjuder på ett glas saft varje dag.

Pris 450 kr för en vecka. I priset ingår 11h träning/aktivitet och en t-shirt ifrån craft i funktionsmaterial som minne från lägret.

Tänk på att platserna kan ta slut fort, vi kan därför inte garantera att alla som vill får en plats. Först till kvarn kommer därför att gälla.

Sista anmälningsdag om där finns platser över är den 3/10. Det går fram tills detta även bra att avboka sin plats , efter den 3 oktober är anmälan bindande.

Vi hoppas självklart att många av er vill vara med och få ha ett roligt höstlov hos oss här på GK Splitt. Ni får massa träning, träffa nya kompisar och får chans till stor utveckling.

Vid frågor kontakta:
shiralee@gksplitt.se
dexter@gksplitt.se

Bästa hälsningar,
GK Splitt

Ditt barns grupp *
Välj den grupp som barnet som anmälan gäller går i
Storlek på T-shirt:
För alla som anmäler sig ingår en  funktions T-shirt från craft med en särskild "Höstlovsgympaskolan 2021" logga på. Kryssa i vilken storlek du vill ha i din T-shirt:
110-116 cl
122-128 cl
134-140 cl
146-152 cl
158-164 cl
XS
XL
Specialkost, allergi, sjukdom
Om ditt barn har någon specialkost alternativt någon sjukdom, allergi eller annan information som kan vara bra för oss att ta del av ber vi er skriva det här.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna