Anmälan Bollekis

Hej!


Just nu har Bollekis Sommarlov och vi kommer att starta i september igen. Det går bra att sätta upp sig i kön nu inför hösten :)För att få delta på Bollekis måste du anmäla ditt barn här och få en inbjudan från klubben. Vi strävar efter att erbjuda alla barn en plats så snart vi kan. 

Vi delar in barnen i två olika grupper och ni erbjuds en plats beroende på när ert barn är född.


Lilla gruppen är för barn födda 2017/2018  tränar på onsdagar 16:45-17:25 i Heidhallen (Denna grupp är just nu full men det går bra att ställa sig i kö)


Stora gruppen är för barn födda 2016  tränar på onsdagar 17:30-18:15 i HeidhallenFölj instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.


De som kan tänka sig att vara med som ledare har förtur i kön. Eftersom ju fler ledare vi är ju mer barn kan vi ta emot. 


Har ni varit med i BK Heids Bollekis under säsongen 2020/2021 har ni eran plats kvar och behöver inte anmäla er igen, ni får en fråga när vi börjar om ni vill behålla er plats.Vi kommer att återkomma till er så snart vi kan om det finns någon ledig plats till starten av Bollekis. Annars ligger ni i kön och får plats så snart det är möjligt.

Vi ser fram emot att få träffa era barn!

Ledarna Bollekis

 


Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Jag vill vara med som ledare. *
Att vara med som ledare i Bollekis kräver inga förkunskaper mer än att kunna vara en hjälpande hand till barnen under träningen.

Vi tar fram övningar till träningarna men behöver er hjälp för att kunna genomföra dem så bra som möjligt för våra barn. Ju fler ledare vi är som hjälper barnen desto bättre verksamhet kan vi bedriva. 
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
Personuppgifter
PersonNr * -  
Kön* Man   Kvinna
Förnamn *  
Efternamn *  
c/o  
Adress *  
Postnummer *  
Ort *  
Mobiltelefon  
Telefon hem  
E-post 1  
Allergi/ 
Matval  
Kommentarer  
Målsman 1 personuppgifter
Namn *  
Relation *  
E-post *  
Telefon *  
Målsman 2 personuppgifter
Namn  
Relation  
E-post  
Telefon  

Formuläret är producerat av SportAdmin - Föreningens bästa vän