Mejlutskick när anmälan öppnar!

Anmälan för vårterminen 2019 är stängd.

Anmälan för höstterminen 2019 öppnar under maj/juni 2019 på denna sida.

Vill ni få ett mejl när anmälan öppnar för höstterminen 2019 kan ni fylla i detta formulär.

OBS! Fyller du i formuläret på denna sida har du INTE anmält dig till någon grupp. Genom att fylla i detta formulär har du endast visat intresse om att du vill ha ett mejlutskick med info när anmälan öppnar.

Ledare *
Intresserad av att bli hjälpledare/hjälpförälder?
Detta kan ge förtur till den grupp ni önskar. Det som krävs av dig som hjälpförälder i en barngrupp är bl. a. att:

- aktivt delta i träningen vid minst 80% av tillfällena.
- stötta ansvarig ledare vid t ex stationer, uppvärmning, barnens toapaus.
- hjälpa alla barn lika mycket.

Som tack för hjälpen får du rabatt på ditt barns träningsavgift  nästkommande termin. 80% närvaro krävs.
Ja Jag vill vara hjälpförälder. Kontakta mig gärna
Nej, jag vill inte vara hjälpförälder i mitt barns grupp
Välj åldersgrupp ni önskar att börja i *
Just nu har vi barngrupper i Lindö, Vrinnevi, Kyrkskolan ,Klockaretorpet och i Söderköping samt ungdomsgrupper på Kyrkskolan, Klockaretorpet, Navestad och Källvindshallen.

Ålder till tricking är från 9 år och parkour från 8 år.

Utöver barn och ungdomsgrupper finns i föreningen även tävlingsgymnastik i form av truppgymnastik och artistisk gymnastik. Till tävlingsgrupperna går det inte att anmäla sig. Till dem kan man erbjudas plats när man uppnått vissa färdigheter i barn eller ungdomsgrupper.
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till NGF godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt PuL (personuppgiftslagen).

Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på NGF:s hemsida.
Anmälan och Kostnad *
Jag förstår att terminsfakturan som mailas direkt från föreningens medlemssystem vid anmälan.
ska vara betald enligt förfallodatum för att anmälan ska gälla.

Obetald terminsavgift innebär att man ställer sin plats till förfogande för nya medlemmar. Alla tävlingsgymnaster har tränings- och tävlingsförbud tills terminsavgiften är betald.

Alla gymnaster måste först registreras hos oss samt betala in terminsavgiften innan kansliet registrerar försäkringen via vår försäkringsmäklare Pensum.
Engagera dig i föreningen  *
Jag vill engagera mig i föreningen
I en ideell förening finns det många saker att engagera sig i. Kryssa gärna för ifall du vill bidra med något och du vill bli kontaktad.
Ledare - jag vill utbilda mig till ledare inom föreningen.
Samarbete - mitt företag funderar på att sponsra/samarbeta med föreningen. Kontakta mig gärna!
Nej tack
PersonNr * -