Skridskoskola HT 2019

Hej!

Detta är anmälan till Konståkningsklubben Sundbybergs skridskoskola.

Terminsavgift:

1 200 kr för skridskoskolan

2 000 kr för Speedgruppen

Medlemsavgift 250 kr/år tillkommer samt licens för dem som vill kunna tävla Slingatävlingar.

Det finns även möjlighet att prova på, kostnaden är 100:- per lektion och swish:as på plats till klubbens konto.

Mer info finns på https://idrottonline.se/KKSundbyberg-Konstakning/Skridskoskola

OBS! Stat och kommun kräver fullständigt personnummer på deltagare i alla typer av aktiviteter. Vi följer regelverket enligt PUL och kommer inte att använda personnumret till något annat än vad som krävs av stat och kommun för redovisning av genomförda aktiviteter.

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Välkomna!

Alternativ *
Efter att anmälan har kommit in för alternativet Skridskoskola blir du erbjuden plats antingen kl.10 eller kl.11. Speedgrupp kl. 10-11.50 är för dig som tagit minst märke 4, alla åldrar.
Skridskoskolemärke
Uppge skridskoskolemärke om du har ett
Publicering *
Tillåtelse att publicera bild och namn på åkaren på klubbens
hemsida
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr -
Kön* Man   Kvinna