Anmälan 2021

Hej!

Kul att du vill börja gympa med oss! Välkommen!

Botkyrka G&IF

Utifrån nya rekommendationer från Regeringen och Botkyrka kommun har vi tagit beslutet att barn födda 2002 och senare återgår till träning i Borgskolan från och med måndagen den 8/2.

För att förbättra och förenkla våra anmälnings- och betalningsfunktioner har vi fr.o.m. vårterminen 2021 anlitat Sportadmins kansliservice, som erbjuder digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna förenkla vår administration. En administrationsavgift på 39 kr eller 49 kr beroende på fakturabelopp tillkommer. Fakturorna kommer att skickas ut i slutet av februari månad.

Fyll i formuläret så noggrant som möjligt och följ instruktionerna.

Observera att vid anmälan till Bamsegympa för hela familjen behöver alla familjemedlemmar registreras, alltså en separat anmälan för varje familjemedlem.  Detta gäller även om barnet vill delta i två grupper. Då måste en separat anmälan göras för varje grupp.

Anmälan till grupp
Välj i rullgardinen till vilken grupp du vill anmäla dig.

Foto *
Godkännande
Du godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Botkyrka G&IFs officiella hemsida eller andra officiella kanaler.
Ja - utan namn
Personuppgifter *
Godkännande
Genom att anmäla dig/ditt barn till Botkyrka G&IF  godkänner du att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen).
OBS!!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skriv endast under Målsman 1 och Målsman 2.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna