Anmälan HT 2020 Tennislekis 4-5 år

Tennislekis 4-5 år

Tennislekis är ett träningskoncept anpassat för åldrarna 4-5 år och är en introduktion till vår Minitennis som är nästa steg. Detta är många barns första kontakt med tennis och träning så därför lägger vi stort fokus på att det ska vara lekfullt och roligt. Tennislekisens tre ledord är: Lek, Aktivitet och Rörelseglädje.

I Tennislekis står bollen och leken i centrum. Barnen utmanas i hinderbana, rack & bollövningar samt roliga lekar. Slagen Forehand och Backhand introduceras i de mest grundläggande former, det kan bestå av att rulla, putta, balansera bollen. Det blir en hel del stationsbaserad träning där vi varierar mellan lätt hinderbana, koordinationsövningar, rack & bollövningar samt roliga lekar. I Tennislekis använder vi skumboll som studsar 25 % jämfört med en vanlig boll.

Träningen varar i 45 minuter och äger rum på lördagar kl. 9. Vi börjar och avslutar alltid med en gemensam samling.

·          Utrustning: Rack (finns att låna om man inte har), idrottskläder, rena inomhusskor och vattenflaska.

·          Kostnad: 650 kr

·          Terminslängd: Höstterminen 2020 pågår mellan v 39-51 och v 2-3, uppehåll v 44 och röda dagar.

Nästa steg

• Minitennis

Betalning

För att bekräfta din anmälan betalar du för kursen här innan terminen startar: http://ytk.se/bekraftelse/

Med bästa hälsningar,

Ystad Tennisklubb

Genom att anmäla er till Ystad Tennisklubbs kurser godkänner ni att YTK hanterar personuppgifter enligt Riksidrottsförbundets uppförandekod kopplat till GDPR.

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik etc. publiceras på YTK:s hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter vänligen skicka ett mail till alex@ytk.se.

Anmälan Tennislekis 4-5 år
Du kan anmäla dig till 1 h/v. Välkommen med din anmälan.
Speltider *
Lördag kl. 9:00-9:45