Åldersgruppsträning hösten 2021

Välkommen med din anmälan till Älvsjö AIKs åldersgruppsträningar för barn mellan 9-12 år (födda 2012-2009). Åldersgruppsträningarna kommer att ledas av våra välutbildade tränare i första-lagen, seniorlagen samt sportchefer. Målet med åldersgruppsträningarna är att erbjuda, för de som vill, en högkvalitativ träning med fokus på barnens individuella utveckling.

En grupp består av 8-10 barn. Åldersgruppsträningarna är ett bra tillfälle att utveckla sina individuella färdigheter tekniskt och taktiskt. Innehållet i träningen baserar sig på Älvsjö AIK FFs spelarutbildningsplan & träningsmetodik och anpassas efter ålder och kunskapsnivå.

Åldersgruppsträningar är tillgängliga för alla spelare (födda 2012-2009) i föreningen som vill delta.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna