Anmälan till KFUM:s Idrottsskola 2019 - KVARNDAMMEN

Välkommen till Idrottsskola 10-28 juni på Kvarndammen, Kristinehamn
Verksamheten, som är gratis, vänder sig till dig mellan 7-14 år.

Idrottsskolan är ingen skola utan det är Sommarskoj med massor av roliga aktiviteter varje dag.

Det finns 300 platser men sen måste vi tyvärr sätta stopp så gör din anmälan så snart som möjligt (längre ner på sidan) .

På Idrottsskolan håller vi på med idrott och lek bara för att det är så himla KUL. Vi delar upp oss i olika åldersgrupper och håller på varje vardag kl 9.30-14.00. Passar det inte med tre veckor kan du vara med två veckor istället.

Som vanligt har vi ett helt gäng med duktiga ledare som att kommer att ge dig en härlig sommar. Vi kommer att pröva på ALLT som du kan tänka dig, plus lite till. Speedminton, kinball, beachvolley, lekar, dans i olika former, fotboll, gympa, skattjakter, skogsliv, äventyr, femkamper, sandslottsbyggen, brännboll, basket, pingis, ja listan kan göras lång och naturligtvis en spännande övernattning för de som vill sista veckan

Datum: 10 Juni-28 juni 2019.

Varje vardag kl: 9.30-14.00

Plats: Kvarndammen, Kristinehamn

Övrigt: Som deltagare blir du medlem i KFUM Ung och omfattas därmed av en olycksfallsförsäkring.

Kommentar: I kommentarsfältet skriver du om ditt barn ABSOLUT måste vara med någon speciell kompis. Då kan vi klara av alla byten innan verksamheten startar och det underlättar för alla.

Bekräftelse på anmälan kommer på e-mail.

OBS! I år måste du göra en anmälan för varje barn som ska delta.

Medlemskap *
Godkännande
Genom att anmäla ert barn till KFUM:s Idrottsskola, godkänner ni att hen blir medlem i KFUM Ung i  Kristinehamn utan kostnad och därmed omfattas hen av KFUM:s olycksfallsförsäkring
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att bilder där ert barn förekommer får publiceras på www.facebook.se/kfumkristinehamn samt på föreningens hemsida www.kfumkristinehamn.se.
Val av deltagareveckor *
Här väljer du vilka veckor du deltar eller inte deltar i Idrottsskolan.
Deltar alla veckor
Deltar INTE vecka 24
Deltar INTE vecka 25
Deltar INTE vecka 26
OBS!
Personuppgifter är deltagarens uppgifter. Målsmäns e-post och telefonnummer skrivs endast under Målsman 1 och Målsman 2. Vill du anmäla fler barn gör du en ny anmälan.
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna