Välkommen till Epic Training Centers anmälningssida

För nya medlemmar erbjuder vi möjligheten att prov på att träna hos Epic Training Center gratis vid fyra tillfällen. Först efter dessa fyra tillfällen skall inskrivning som medlem ske. Har ni inte provat på att träna hos oss än? Varmt välkomna att komma till någon av våra träningar! Träningstiderna för våra olika stilar finnar ni på vår hemsida under fliken "Träningstider".

För att skriva in dig som medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Genom att ni skriver in er som medlem hos Epic Training Center, godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (ersätter Personuppgifts Lagen fr.o.m 28/5-2018).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Epic Training Center officiella hemsida. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller har frågor skickar ni ett mail till vår kassör: sofia_thoren@hotmail.com.

Välkommen till vår klubb!

Epic Training Center

Stil du anmäler dig till *
(du kan anmäla dig till flera)
Aikido