Välkommen till Vänersborgs Budoförenings anmälningssida

För nya medlemmar erbjuder vi möjligheten att först prov på att träna hos Vänersborgs Budoförening gratis vid fyra tillfällen. Först efter dessa fyra tillfällen skall inskrivning som medlem ske. Har ni inte provat på att träna hos oss än? Varmt välkomna att komma till någon av våra träningar! Träningstiderna för våra olika stilar finnar ni på vår hemsida under fliken "Träningstider".

För att skriva in dig som medlem i vår förening ber vi dig fylla i nedan formulär.

Genom att ni skriver in er som medlem i Vänersborgs Budoförening, godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (ersätter Personuppgifts Lagen fr.o.m 28/5-2018).

Ni godkänner även att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Vänersborgs Budoförenings officiella hemsida; www.epictrainingcenter.se. Om ni inte vill att vi publicerar era uppgifter eller har frågor skickar ni ett mail till vår kassör.

Välkommen till vår klubb!

Vänersborgs Budoförening

Stil du anmäler dig till *
(du kan anmäla dig till flera)
Aikido