Bortaresa Sandviken

Årets derby del 2 närmar sig, vi vill ha med DIG på resan!

Lördag den 17 augusti är det dags för returmöte mot Sandvikens IF, denna gång på bortaplan. Efter en snöplig 0-1 förlust inför över 5000 personer på Gavlevallen är det dags att utkräva revansch. Laget behöver Ditt stöd från läktaren!

Vi erbjuder nu ett derbypaket innehållandes: matchbiljett, bussresa, hamburgertallrik och dryck, god stämning och gemensam himmelsblå marsch till arenan.

Schema för dagen:

Kl 12:30 - Avresa med abonnerad buss från hamntorget i Gävle till Sandviken

Kl 13:00 - Gemensam uppladdning på uteservering med bra priser i centrala Sandviken

Kl 16:00  - Gemensam supportermarsch till arenaområdet (ca 20 minuters promenad)

Kl 17:00  - AVSPARK

Kl 19:00  - Hemfärd med buss tillbaka till Gävle (bussarna finns i direkt anslutning till vår entré

Souvenirer kommer finnas till försäljning på plats under dagen.

Pris för hela derbypaketet är 399 kr per person och anmälan görs genom att fylla i formuläret nedan.

Efter registrerad anmälan mottager du en bekräftelse per epost med betalningsinformation.

Observera att betalning är lika med bindande bokning och måste vara oss tillhanda senast 1 augusti.

OBS Begränsat antal platser så se till att boka din plats i god tid och hjälp oss färga Sandviken i himmelsblåa färger!

Antal platser jag vill boka *
c/o
Adress *